Annonce:


Hvad er selvbyg?
Ved selvbyg står du selv for opførelsen af dit hus.

Ifølge loven skal der dog en autoriseret håndværker til at udføre bl.a. vvs- og elarbejde. Men det er komplekst at bygge et hus, og du bør kun gå i gang med det, hvis du er uddannet inden for byggebranchen og ved, hvad der skal til for at bygge et hus fra fundament til tag.

Nogle byggefirmaer tilbyder, at du selv kan bygge med. Det hedder medbyg. Det er dog meget vigtigt at få klart defineret, hvem der er ansvarlig for hvad under udførelsen, så der ikke senere opstår diskussion om, hvem der er ansvarlig, hvis noget ikke er i orden. Det er desuden en fordel, hvis byggefirmaets entreprenører er færdige med deres arbejde på huset, inden du selv går i gang. På den måde kommer du ikke til at være den, der forsinker de øvrige arbejder, og der kan ikke give dig skylden, og kræve flere penge.

Kategorier på sider:

Badeværelse Hvidevare Valg af håndværkere Bygningsreglement Medbyg Ventilation Selvbyg Kampagnetilbud Typehus Byggemarked Værktøj Netbutikker Bolig ting VVS Elartikler Tjekliste for byggegrunde Fordele og ulemper Tilbud Hvad er selvbyg1111 Gode råd ved selvbyg VVS diverse Gør det selv
 
 
 Du er her: Selvbyg - Byggeri Selvbyg - - Hvad er Selvbyg en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.